Urządzenia i Akcesoria
Pineapple and Apple Chutney
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
2 jars
Składniki
-
Granny Smith apples peeled, cored, cut in quarters2
-
water sufficient to cover the apples
-
pineapples peeled, cored, cut in pieces (3 cm x 3 cm)350 g
-
dried chillies deseeded, soaked in hot water, adjust to taste12
-
fresh ginger15 g
-
garlic cloves2
-
vinegar100 g
-
sugar250 g
-
salt20 g
-
ground cinnamon½ tsp
-
candied ginger sliced30 g
-
golden raisins70 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 jar
Sód
3924 mg
Białko
8 g
Kalorie
3983 kJ /
952 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
13 g
Węglowodany
242 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cuttlefish Salad with Water Spinach
45 min
Spiral smoked salmon salad (Thermomix® Spiralizer, using modes, Adam Liaw)
10 min
Vegan Burgers
45 min
Kimchi Sauce
20 min
Cranberry Almond Financier
1 godz.
Gravlax
72 godz. 30 min
Olive oil, garlic and almond soup
5 min
Sabayon (Zabaglione)
15 min
Royal Mountains Apple Pie (Szarlotka „królewskie góry”)
1 godz. 45 min
Baci di Dama Hazelnut Biscuits
2 godz. 10 min
Aligot (Cheesy Mashed Potato)
30 min
Pizza in Bianco
1 godz. 20 min