Urządzenia i Akcesoria
Basic Chicken Stock
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 portions
Składniki
-
yellow onions cut into wedges4 oz
-
carrots cut into pieces (2 in.)3 oz
-
celery cut into pieces (2 in.)3 oz
-
dried bay leaf1
-
chicken carcass broken in pieces1
-
water to cover (not higher than the max. fill mark)45 - 50 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
84.2 mg
Białko
12.2 g
Kalorie
1179 kJ /
281.8 kcal
Tłuszcz
24 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
6.9 g
Węglowodany
3.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Parmesan Rind Marinara
1 godz. 15 min
Cooking White Rice
25 min
Homemade Chicken Stock
50 min
Steamed Baby Potatoes
30 min
Grated Cheese (Medium-Hard)
5 min
Mirepoix or Vegetables for Soup or Stew
25 min
Sautéed Shallots (350 g)
25 min
Sautéed Onions (300 g)
20 min
Marinara Sauce
40 min
Brown rice
50 min
"Hug in a Mug" Chicken Soup
35 min
Rosemary Mashed Root Vegetables
45 min