Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 oz yellow onions, cut into wedges
- 3 oz carrots, cut into pieces (2 in.)
- 3 oz celery, cut into pieces (2 in.)
- 1 dried bay leaf
- 1 chicken carcass, broken in pieces
- 45 - 50 oz water, to cover (not higher than the max. fill mark)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1179 kJ / 281.8 kcal
- Białko
- 12.2 g
- Węglowodany
- 3.6 g
- Tłuszcz
- 24 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.9 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 84.2 mg
Alternatywne przepisy
Steamed Baby Potatoes
30min
Leftover Vegetable Stock
50min
Mirepoix or Vegetables for Soup or Stew
25 min
Cooking White Rice
25 min
Boiled Egg Mode
20 min
Vietnamese Chicken Pho
1h 10min
Poached Eggs
25 min
Steamed Whole Chicken
1h 40min
Steamed Cabbage
25 min
Double Vanilla Ice Cream
12h
Steamed Broccoli
25 min
Grated Cheese (Medium-Hard)
5 min