![Browned Onions (200 g) Browned Onions (200 g)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6835fa95-43a3-4133-a433-08a74a45acb5/Derivates/1441900e-58fc-44f8-9698-946c71598618.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
20
g olive oil
lub 20 g oil -
200
g onions, cut in wedges
lub 200 g red onions, cut in wedges
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 972 kJ / 232 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 3.6 g
- Sód
- 18 mg
Alternatywne przepisy
Lightly Browned Onions (200-300 g)
20p
Sautéed Aubergine (400 g)
35 Min
Browned Beef Cubes (Medium)
15 min
Browned onions (200 g)
20p
Browned Shallots (250 g)
25 Min
Caramelised Onions (400-500 g)
50 Min
Sautéed Onions (300 g)
Brak ocen
Lightly Browned Onions and Garlic
20p
Browned eschalots (250-350 g)
25 Min
Caramelised Onions (200 g)
40p
Sautéed Onions (170-200 g)
20p
Sautéed Fresh Mushrooms (300 g)
25 Min