Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g de harina de amaranto
- 1 cdita de psyllium
- 1 cdita de sal
- 11 g de levadura seca
- 1 cdita de azúcar
- 1 cdita de polvo para hornear
- 1 huevo
- 200 g de agua
- 1 cdita de goma xantana, (4 g)
- fécula de maíz, para enharinar
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 774.7 kJ / 185.2 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 28.7 g
- Tłuszcz
- 4.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.2 g
- Błonnik
- 6.8 g
- Sód
- 1411.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pan alemán sin gluten
3h
Bagels sin gluten
1 godz. 50 min
Base para pay sin gluten
15 Min
Bolillo sin gluten
2 Std.
Pan de caja sin gluten
2 Std.
Pizza tropical sin gluten
1h
Baguette sin gluten
1h
Pizza sin gluten
1h
Harina de arroz
5min
Harina sin gluten para todo uso
5min
Pan exprés sin gluten
1h
Pizza "de la pizzería" sin gluten
2h 50min