Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g de harina de amaranto
- 30 g de leche en polvo
- 5 g de goma xantana
- 2 cdas de aceite de girasol
- 10 g de levadura seca
- 1 cdita de polvo para hornear
- 1 huevo
- 1 ½ cdita de sal
- 150 g de agua
- manteca vegetal, para barnizar
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 401.3 kJ / 95.9 kcal
- Białko
- 3.4 g
- Węglowodany
- 5.6 g
- Tłuszcz
- 6.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.7 g
- Błonnik
- 1.3 g
- Sód
- 688.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pan de caja sin gluten
2h
Harina sin gluten para todo uso
5min
Bolillo sin gluten
2h
Pan de caja sin gluten
2h
Bisquets sin gluten
1h 30min
Masa madre sin gluten
120h
Pan árabe sin gluten
1h 30min
Pan alemán sin gluten
3 Std.
Pay de limón sin gluten
4h 20min
Pan de huevo (sin gluten)
1 Std. 40 Min
Base para pay sin gluten
15min
Pan exprés sin gluten
1h