
Urządzenia i Akcesoria
Chapati sin gluten
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
6 porciones
Składniki
-
20 g de harina de amaranto
-
30 g de leche en polvo
-
5 g de goma xantana
-
2 cdas de aceite de girasol
-
10 g de levadura seca
-
1 cdita de polvo para hornear
-
1 huevo
-
1 ½ cdita de sal
-
150 g de agua
-
manteca vegetal para barnizar
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porción
Kalorie
95.9 kcal /
401.3 kJ
Białko
3.4 g
Tłuszcz
6.9 g
Węglowodany
5.6 g
Błonnik
1.3 g
Tłuszcz nasycony
1.7 g
Sód
688.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Panadería sin gluten
12 Przepisów
Meksyk
Meksyk