Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g de harina de amaranto
- 30 g de leche en polvo
- 5 g de goma xantana
- 2 cdas de aceite de girasol
- 10 g de levadura seca
- 1 cdita de polvo para hornear
- 1 huevo
- 1 ½ cdita de sal
- 150 g de agua
- manteca vegetal, para barnizar
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 401.3 kJ / 95.9 kcal
- Białko
- 3.4 g
- Węglowodany
- 5.6 g
- Tłuszcz
- 6.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.7 g
- Błonnik
- 1.3 g
- Sód
- 688.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pan alemán sin gluten
3 Std.
Base para pay sin gluten
15 min
Pan de caja sin gluten
2h
Baguette sin gluten
2h
Leche de almendras
8 godz. 15 min
Pan sin gluten
1 Std. 40 Min
Galletas de chispas de chocolate (sin gluten)
40min
Baguette sin gluten
1h
Pizza sin gluten
1h
Harina de arroz
5 Min
Harina sin gluten para todo uso
5 Min
Harina sin gluten para pastelería
10min