Urządzenia i Akcesoria
Ricotta de macadamia TM6
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 8 godz. 30 min
6 porciones
Składniki
-
300 g de macadamia entera sin sal
-
550 g de agua y un poco más
-
1 ½ cdita de sal
-
½ cdita de ácido cítrico
-
1 cdita de levadura nutricional (ver tip)
-
hielos para enfrirar
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porción
Sód
587.9 mg
Białko
4.4 g
Kalorie
1501.4 kJ /
358.8 kcal
Tłuszcz
37.6 g
Błonnik
4.5 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
7.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
MATTHEW KENNEY
15 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Vinagreta de jengibre y limón
5 min
Rollos veganos de verano
35 min
Paté de ejotes
45 min
Crème brûlée de coco vegano
15 min
Pesto sin lácteos
5 min
Jalea de ruibarbo, jengibre y clavo
45 min
Apple crumble vegano
1 godz.
Crumble de plátano y pera
30 min
Ensalada César vegana
10 min
Salsa de fruta (coulis)
10 min
Limonada con jengibre y miel
5 min
Nueces tostadas con cúrcuma y miel
20 min