
Urządzenia i Akcesoria
Sopa de espargos com presunto serrano
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
6 doses
Składniki
-
espargos verdes s/ as partes fibrosas, cortados em fatias (5 mm aprox.)1 ramo
-
presunto serrano cortado em cubos50 g
-
alho2 dentes de
-
azeite40 g
-
colorau1 pitada de
-
água1200 g
-
caldo de legumes2 cubos de
-
massa tipo vermicelli50 g
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
121.2 kcal /
507.1 kJ
Białko
4.6 g
Tłuszcz
7.5 g
Węglowodany
9.4 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
1.2 g
Sód
235.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Receitas favoritas
14 Przepisów
Portugalia
Portugalia