Sopa de espargos com presunto serrano

Sopa de espargos com presunto serrano

5.0 5 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
6 doses

Składniki

  • espargos verdes s/ as partes fibrosas, cortados em fatias (5 mm aprox.)
    1 ramo
  • presunto serrano cortado em cubos
    50 g
  • alho
    2 dentes de
  • azeite
    40 g
  • colorau
    1 pitada de
  • água
    1200 g
  • caldo de legumes
    2 cubos de
  • massa tipo vermicelli
    50 g

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 121.2 kcal / 507.1 kJ
Białko 4.6 g
Tłuszcz 7.5 g
Węglowodany 9.4 g
Błonnik 1.2 g
Tłuszcz nasycony 1.2 g
Sód 235.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...