
Urządzenia i Akcesoria
Bocconcini di manzo dorati (ben cotti)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
250 g
Składniki
-
20 g di olio extravergine di oliva
-
1 spicchio di aglio
-
250 g di carne di manzo a bocconcini, senza nervi (3 cm), asciugata su carta assorbente
-
sale a piacere
-
pepe nero macinato a piacere
Wartości odżywcze na 250 g
Kalorie
507 kcal /
2118 kJ
Białko
53 g
Tłuszcz
31 g
Węglowodany
3 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Sód
120 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Le basi
15 Przepisów
Włochy
Włochy