Bocconcini di manzo dorati (ben cotti)
TM6

Bocconcini di manzo dorati (ben cotti)

2.8 (8 ocen)

Składniki

  • 20 g di olio extravergine di oliva
    lub 20 g olio di oliva
  • 1 spicchio di aglio
    lub 20 g di cipolla dorata, a spicchi
  • 250 g di carne di manzo a bocconcini, senza nervi (3 cm), asciugata su carta assorbente
  • sale a piacere
  • pepe nero macinato a piacere

Wartości odżywcze
na 250 g
Kalorie
2118 kJ / 507 kcal
Białko
53 g
Węglowodany
3 g
Tłuszcz
31 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Błonnik
0.2 g
Sód
120 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy