Panini alle nocciole e frutta secca

Panini alle nocciole e frutta secca

5.0 1 ocena
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 5 min
16 pezzi

Składniki

preparazione
  • di nocciole
    80 g
  • di fior di sale
    ¼ di cucchiaino
  • di prugne secche denocciolate
    150 g
  • di datteri denocciolati
    150 g
  • di fichi, secchi i gambi rimossi
    150 g
  • di acqua
    300 g
  • di lievito di birra fresco (circa 20 g), sbriciolato
    ½ cubetto
  • di farina di segale crusca di segale + q.b. per infarinare
    200 g
  • di farina di farro bianca
    300 g
  • di sale
    1 ¼ di cucchiaino
  • di acqua
    2 cucchiai

Wartości odżywcze na 1 pezzo

Kalorie 786 kcal / 3271 kJ
Białko 39.2 g
Tłuszcz 42 g
Węglowodany 62 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...