Urządzenia i Akcesoria
Mushroom Stock Paste
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
1200 g
Składniki
-
30 g dried wild mushroomsporcini mushrooms, dried30 g
-
water, hot400 g
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
yellow onions (approx. 2 onions), cut into pieces280 g
-
carrots (approx. 2 carrots), cut into pieces260 g
-
fresh mushrooms cut into slices250 g
-
balsamic vinegar50 g
-
shiitake mushrooms, dried40 g
-
salt1 tbsp
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1200 g
Sód
7216.6 mg
Białko
20.3 g
Kalorie
2703.5 kJ /
646.2 kcal
Tłuszcz
15.6 g
Błonnik
22.9 g
Tłuszcz nasycony
2.5 g
Węglowodany
121 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mango Pomelo Sago
1 godz. 30 min
Spiralized Apple Fritters
35 min
Spiralized Cold Korean Cucumber Salad
25 min
Mystery Soup
55 min
Sweet Onion and Maple BBQ Sauce
30 min
Creamy Mango Ice Cream
2 godz. 20 min
Taiwanese traditional Pork floss
1 godz. 40 min
Prawn croquettes (croquetas de gambas)
9 godz. 10 min
Braised Rice Wine Fish
20 min
Mini Shrimp Omelettes
35 min
One-Pot Tomato and Mushroom Spaghetti
30 min
Green Chillies With Pork Belly
25 min