Mushroom Stock Paste
TM6 TM5

Mushroom Stock Paste

5.0 (3 oceny)

Składniki

  • 30 g porcini mushrooms, dried
    lub 30 g dried wild mushrooms
  • 400 g water, hot
  • 1 tbsp extra virgin olive oil
  • 280 g yellow onions (approx. 2 onions), cut into pieces
  • 260 g carrots (approx. 2 carrots), cut into pieces
  • 250 g fresh mushrooms, cut into slices
  • 50 g balsamic vinegar
  • 40 g shiitake mushrooms, dried
  • 1 tbsp salt
  • 2 sprigs fresh thyme, leaves only

Wartości odżywcze
na 1200 g
Kalorie
2703.5 kJ / 646.2 kcal
Białko
20.3 g
Węglowodany
121 g
Tłuszcz
15.6 g
Tłuszcz nasycony
2.5 g
Błonnik
22.9 g
Sód
7216.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy