Urządzenia i Akcesoria
Mushroom Stock Paste
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
1200 g
Składniki
-
30 g dried wild mushroomsporcini mushrooms, dried30 g
-
water, hot400 g
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
yellow onions (approx. 2 onions), cut into pieces280 g
-
carrots (approx. 2 carrots), cut into pieces260 g
-
fresh mushrooms cut into slices250 g
-
balsamic vinegar50 g
-
shiitake mushrooms, dried40 g
-
salt1 tbsp
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1200 g
Sód
7216.6 mg
Białko
20.3 g
Kalorie
2703.5 kJ /
646.2 kcal
Tłuszcz
15.6 g
Błonnik
22.9 g
Tłuszcz nasycony
2.5 g
Węglowodany
121 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Demo Recipe 3 - Stir Fried French Beans
15 min
Beef Sukiyaki
Brak ocen
Ayam Pongteh
30 min
Stir-fry Chayote
25 min
Lion's Mane Mushroom Curry
45 min
Steamed Scallion Rolls
3 godz.
Taiwanese Traditional Meat Floss
1 godz. 40 min
Stir Fried Sweet Potato Leaves with Garlic
10 min
Hand Ripped Cabbage
20 min
Homemade Soy Milk
30 min
Chicken adobo
30 min
Calamansi Juice
5 min