Urządzenia i Akcesoria
Thai Green Curry Paste
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
13 oz
Składniki
-
2 oz serrano chilies, stems removedfresh green chilies e.g. small Thai, stems removed2 oz
-
fresh green chilies e.g. long green Thai, stems removed2 ½ oz
-
garlic cloves (approx. 6 cloves)½ oz
-
fresh lemongrass½ oz
-
shallots2 oz
-
1 oz dried galangal (Thai ginger)fresh galangal (Thai ginger)½ oz
-
fresh turmeric½ oz
-
shrimp paste1 oz
-
fresh kaffir lime leaves2 - 4
-
ground coriander1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
water3 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 oz
Sód
21.6 mg
Białko
1 g
Kalorie
74.2 kJ /
17.7 kcal
Tłuszcz
0.2 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
3.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Asian Flavors
11 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Chicken 65 and green chutney
1 godz. 5 min
Amritsari dal
26 godz.
Thai Green Curry Paste
10 min
Red Thai Curry Paste
25 min
Indian Chicken Curry
45 min
Paneer makhani
45 min
Bun bo hue (spicy noodle soup)
1 godz. 50 min
Madras curry powder
15 min
Bombay aloo
40 min
Biryani
1 godz. 25 min
Garam masala powder
5 min
Roti
2 godz.