Urządzenia i Akcesoria
Potatoes Using Blade Cover & Peeler (TM5) Metric
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
Peeling
-
680 g baby yellow potatoes, halved (approx. 5 cm wide) (see Tip)baby red potatoes halved (approx. 5 cm wide) (see Tip)680 g
-
water600 g
-
oil (opcjonalnie) (see Tip)1 tsp
Cooking Potatoes
-
salt to taste½ tsp
-
water (to cover potatoes, but not higher than max fill level 2.2 l)850 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
219.9 mg
Białko
2.2 g
Kalorie
332.1 kJ /
79.4 kcal
Tłuszcz
0.1 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
18 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Whole steamed chicken
1 godz. 20 min
Teriyaki sauce
25 min
Sous-vide Steak with Creamy Lemon Sauce
1 godz. 30 min
Slow Cooked Potatoes
45 min
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme
30 min
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6) Metric
2 godz.
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
1 godz. 40 min
Quick puff pastry
1 godz. 20 min
Crown Roast of Lamb
1 godz. 40 min
Ghost biscuits
1 godz. 15 min
Habanero Butter
Brak ocen
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2 godz. 5 min