Urządzenia i Akcesoria
Potatoes Using Blade Cover & Peeler (TM5) Metric
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
Peeling
-
680 g baby yellow potatoes, halved (approx. 5 cm wide) (see Tip)baby red potatoes halved (approx. 5 cm wide) (see Tip)680 g
-
water600 g
-
oil (opcjonalnie) (see Tip)1 tsp
Cooking Potatoes
-
salt to taste½ tsp
-
water (to cover potatoes, but not higher than max fill level 2.2 l)850 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
219.9 mg
Białko
2.2 g
Kalorie
332.1 kJ /
79.4 kcal
Tłuszcz
0.1 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
18 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sous-vide asparagus with poached eggs
1 Std. 5 Min
Steamed Button Mushrooms
35 Min
Mushrooms with pistachio butter
35 Min
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM5)
2 Std.
Sous-vide Steak
1 Std. 30 Min
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM6)
2 Std.
Sautéed onions (200 g) with garlic, ginger or chilli
10 Min
Sautéed onions (200-300 g)
10 Min
Sous-vide strawberries with white chocolate mousse
2 Std.
Mixed Mushroom Sauté
30 Min
Steamed prawns or scallops
20 Min
Peeler Mashed Potatoes
35 Min