Urządzenia i Akcesoria
Potatoes Using Blade Cover & Peeler (TM5) Metric
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
Peeling
-
680 g baby yellow potatoes, halved (approx. 5 cm wide) (see Tip)baby red potatoes halved (approx. 5 cm wide) (see Tip)680 g
-
water600 g
-
oil (opcjonalnie) (see Tip)1 tsp
Cooking Potatoes
-
salt to taste½ tsp
-
water (to cover potatoes, but not higher than max fill level 2.2 l)850 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
219.9 mg
Białko
2.2 g
Kalorie
332.1 kJ /
79.4 kcal
Tłuszcz
0.1 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
18 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2 godz. 45 min
Peeled Garlic
5 min
Peeling Turmeric (Metric)
5 min
Sous-vide Miso Aubergine
40 min
Coarsely Ground Peppercorns
5 min
Sous-vide Steak
1 godz. 30 min
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2 godz. 5 min
Browned beef cubes (well done)
15 min
Sautéed leeks (200 g)
15 min
Light Browning Onions and Garlic
20 min
Chicken stock paste
45 min
Strawberry almond gelato
12 godz. 20 min