Urządzenia i Akcesoria
Plant-Based Alfredo Sauce (Matthew Kenney)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
8 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil divided4 oz
-
garlic cloves5 oz
-
vegan whipping cream e.g. Silk®, Flora™17 ½ oz
-
vegan butter in pieces8 oz
-
nutritional yeast2 tbsp
-
fresh thyme10 sprigs
-
salt to season, to taste
-
cooked pasta to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
239.5 mg
Białko
3.3 g
Kalorie
2365.1 kJ /
565.3 kcal
Tłuszcz
52.4 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
24.1 g
Węglowodany
21.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegan Pesto
10 min
Pizza Dough
1 godz.
Tomato Soup with Grilled Cheese Second Bowl
40 min
Buddha Bowl with Chicken
1 godz.
Fresh Orange Juice
5 min
Plant-Based Alfredo Sauce (Matthew Kenney) Metric
1 godz. 30 min
Beet-Tox
10 min
Hash Browns
35 min
Salmorejo (Cold Tomato Soup)
35 min
Almond Chocolate Torte Second Bowl
45 min
Festive Baguette
3 godz. 45 min
Brioche Buns
2 godz.