Urządzenia i Akcesoria
Plant-Based Alfredo Sauce (Matthew Kenney)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
8 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil divided4 oz
-
garlic cloves5 oz
-
vegan whipping cream e.g. Silk®, Flora™17 ½ oz
-
vegan butter in pieces8 oz
-
nutritional yeast2 tbsp
-
fresh thyme10 sprigs
-
salt to season, to taste
-
cooked pasta to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
239.5 mg
Białko
3.3 g
Kalorie
2365.1 kJ /
565.3 kcal
Tłuszcz
52.4 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
24.1 g
Węglowodany
21.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Strawberry Milkshake
5 Min
Steamed Rice
25 Min
Shredded Lettuce
10 Min
Pizza with Cashew Mozzarella (Matthew Kenney)
12 Std. 50 Min
Spaghetti Nests with Lentil Balls
1 Std. 5 Min
Super Green Juice
10 Min
Herb Roasted Potatoes and Vegetables
1 Std.
Citrus and Carrot Juice
5 Min
Protein Shake
5 Min
Green Smoothie Bowls (Matthew Kenney)
15 Min
Chocolate Banana Smoothie
5 Min
Smoky Black Bean Soup
35 Min