Urządzenia i Akcesoria
Plant-Based Alfredo Sauce (Matthew Kenney)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
8 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil divided4 oz
-
garlic cloves5 oz
-
vegan whipping cream e.g. Silk®, Flora™17 ½ oz
-
vegan butter in pieces8 oz
-
nutritional yeast2 tbsp
-
fresh thyme10 sprigs
-
salt to season, to taste
-
cooked pasta to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
239.5 mg
Białko
3.3 g
Kalorie
2365.1 kJ /
565.3 kcal
Tłuszcz
52.4 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
24.1 g
Węglowodany
21.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegetarian Tacos
Brak ocen
Tomato Soup with Grilled Cheese Second Bowl
40 min
Molten Lava Cake
45 min
Maple Spiced Sweet Cream Coffee
30 min
Winter Radish, Citrus and Cashew Cream (Matthew Kenney)
15 godz. 35 min
Pineapple Hibiscus Cold Brew
10 min
Strawberry Kiwi Smoothie
5 min
Spicy Hot Chocolate with Almond Milk
15 min
Pour Over Coffee
5 min
Hamantaschen
1 godz. 55 min
Chaga Mushroom Latte
15 min
Acai Smoothie Bowl
15 min