Broccoli and Potatoes with Blue Cheese Sauce
TM6 TM5

Broccoli and Potatoes with Blue Cheese Sauce

3.7 (6 ocen)

Składniki

Broccoli and Potatoes

  • 21 oz broccoli, cut into florets
  • 25 oz water
  • ½ tsp salt
  • 18 oz potatoes, cut into pieces (1¼ in.-1½ in.)

Cheese Sauce

  • 3 ½ oz blue cheese, cut into pieces
  • 1 oz all-purpose flour
  • 2 oz unsalted butter
  • 3 oz heavy whipping cream
  • ¼ tsp ground white pepper
  • 1 pinch ground nutmeg

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1832.2 kJ / 437.9 kcal
Białko
13.4 g
Węglowodany
38.9 g
Tłuszcz
27.3 g
Tłuszcz nasycony
16.9 g
Błonnik
6.9 g
Sód
648.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy