![Sautéing Red Pepper with Onions Sautéing Red Pepper with Onions](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/81f8fcd4-e6eb-46af-9436-d39bc130e057/Derivates/cc422fcd-8990-42f7-b6bc-4b4e894ef817.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
1
oz oil, divided
lub 1 oz extra virgin olive oil, divided - 7 oz red bell peppers, cubed (1 in.)
- 6 oz yellow onions, cut in wedges (1 in.)
- Wartości odżywcze
- na 13 oz
- Kalorie
- 1166 kJ / 278 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 14 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 7.1 g
- Sód
- 9 mg
Alternatywne przepisy
Mixed Mushroom Sauté
30min
Sautéing 7 oz Onions
20min
Steamed Baby Potatoes
30min
Sautéing Vegetable Mixture
30min
Sautéing Onions and Garlic
20min
Sautéing Chicken Strips
15min
Steamed Cubed Potatoes
40min
Rice Cooker Brown Rice Salad
1u. 40min
Chopped Garlic
5 min
Sautéing 7 oz Bell Pepper
20min
Sautéing 7 oz Zucchini
20min
Broccoli Sauté
20min