Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
1
oz oil, divided
lub 1 oz extra virgin olive oil, divided - 7 oz red bell peppers, cubed (1 in.)
- 6 oz yellow onions, cut in wedges (1 in.)
- Wartości odżywcze
- na 13 oz
- Kalorie
- 1166 kJ / 278 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 14 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 7.1 g
- Sód
- 9 mg
Alternatywne przepisy
Sautéing Chicken Cubes
15min
Sautéing 7 oz Carrots
15min
Mirepoix or Vegetables for Soup or Stew
25min
Sautéing 7 oz Bell Pepper
20min
Sautéing Onions and Garlic
20min
Sautéing 7 oz Onions
20min
Broccoli Sauté
20min
Sautéing 14 oz Carrots
20min
Mixed Mushroom Sauté
30min
Sautéed Cauliflower
25min
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30min
Sautéing 7 oz Zucchini
20min