Urządzenia i Akcesoria
葱油酱
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 50 min
1 罐
Składniki
-
葱 切段,吸干水份200 克
-
油300 克
-
生抽40 克
-
老抽20 克
-
蚝油20 克
-
白砂糖10 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 罐
Sód
3116.5 mg
Białko
9.1 g
Kalorie
11369.2 kJ /
2717.3 kcal
Tłuszcz
300.7 g
Błonnik
5.7 g
Tłuszcz nasycony
42.9 g
Węglowodany
30 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
中式基础酱料
5 Przepisów
Chiny
Chiny