牛肉酱

牛肉酱

4.6 48 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
1 罐

Składniki

  • 牛肉 切2×2厘米块,提前冷冻1小时
    450 克
  • 小洋葱 切块
    70 克
  • 切块
    20 克
  • 蒜头
    45 克
  • 300 克
  • 新鲜小米椒 切粒
    50 克
  • 麻油
    50 克
  • 黄豆酱
    130 克
  • 可根据个人口味调节
    5 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 罐

Sód 5940.5 mg
Białko 110.8 g
Kalorie 16749 kJ / 4003 kcal
Tłuszcz 369 g
Błonnik 22.8 g
Tłuszcz nasycony 58.1 g
Węglowodany 71.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...