Urządzenia i Akcesoria
牛肉酱
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
1 罐
Składniki
-
牛肉 切2×2厘米块,提前冷冻1小时450 克
-
小洋葱 切块70 克
-
姜 切块20 克
-
蒜头45 克
-
油300 克
-
新鲜小米椒 切粒50 克
-
麻油50 克
-
黄豆酱130 克
-
糖 可根据个人口味调节5 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 罐
Sód
5940.5 mg
Białko
110.8 g
Kalorie
16749 kJ /
4003 kcal
Tłuszcz
369 g
Błonnik
22.8 g
Tłuszcz nasycony
58.1 g
Węglowodany
71.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
牛肉诱惑
10 Przepisów
Chiny
Chiny