Urządzenia i Akcesoria
萝卜牛腩清汤
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
3 人份
Składniki
-
牛腩 切块,焯水洗净。500 克
-
水1300 克
-
姜2 小片
-
料酒10 克
-
白萝卜 切滚刀块220 克
-
盐 根据个人口味调节1 茶匙
-
香菜 切末5 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
31.7 g
Kalorie
931.7 kJ /
222.7 kcal
Tłuszcz
9.1 g
Błonnik
0.8 g
Węglowodany
3.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
品味江南
69 Przepisów
Chiny
Chiny