Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g de epazote, solamente las hojas
- 40 g de echalots
- 3 dientes de ajo, pelados
- 30 g de aceite de oliva
- 225 g de champiñones, fileteados
- 225 g de hongos cremini, fileteados
- 250 g de setas, separadas
- 40 g de mantequilla
- 1 cdita de sal
- ¼ cdita de pimienta molida
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 823 kJ / 196 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 16 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sopa de hongos, pastel de carne, ejotes y arroz de coliflor
45min
Sopa de setas
35min
Taquitos de huitlacoche en salsa poblana gratinados
37 λεπτ.
Sopa de hongos y epazote
35min
Sopa de flor de calabaza
35min
Soufflé de huauzontle
50min
Pancita de hongos
1h
Portobellos rellenos
35min
Fetuccine con hongos
1h
Tostadas de setas
30min
Taquitos de huitlacoche
25min
Huauzontles en caldillo de jitomate
50min