Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g de epazote, solamente las hojas
- 40 g de echalots
- 3 dientes de ajo, pelados
- 30 g de aceite de oliva
- 225 g de champiñones, fileteados
- 225 g de hongos cremini, fileteados
- 250 g de setas, separadas
- 40 g de mantequilla
- 1 cdita de sal
- ¼ cdita de pimienta molida
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 823 kJ / 196 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 16 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sopa de verdolagas
50min
Queso panela en salsa roja con nopales
50min
Sopa de setas
35min
Taquitos de huitlacoche
25min
Quesadillas de flor de calabaza y queso
30min
Tinga de setas
25min
Tostadas de setas
30min
Salsa de jitomate
35min
Minestrone de poro, papa y cebada
40min
Entomatado de res con verdolagas
1 godz.
Pancita de hongos
1 godz.
Ensalada de lentejas y berros
1h 25min