花雕白果松阪豬

花雕白果松阪豬

3.0 1 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
2 人份

Składniki

  • 30 克
  • 蒜頭
    50 克
  • 紅蔥頭
    10 克
  • 白芝麻油
    15 克
  • 松阪肉 切片
    300 克
  • 花雕酒
    10 克
  • 蠔油
    30 克
  • 10 克
  • 白胡椒粉
    1 茶匙
  • 熟白果
    10 克
  • 新鮮紅辣椒 去籽、切片
    10 克
  • 切段(約2公分)
    10 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 31.9 g
Kalorie 1481 kJ / 354 kcal
Tłuszcz 17.2 g
Błonnik 2.7 g
Węglowodany 19.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...