Urządzenia i Akcesoria
Scrambled Tofu
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
5 portions
Składniki
-
water80 g
-
fresh shiitake mushrooms cut in slices2
-
carrots shredded40 g
-
celery shredded½ stalk
-
ground turmeric1 tsp
-
firm bean curds (taukwa) (approx. 2 blocks), mashed300 g
-
3-booster powder (see tip)2 tbsp
-
Japanese soy sauce (shoyu)1 tbsp
-
rock salt adjust to taste1 pinch
-
cold pressed sesame oil2 tbsp
-
lettuce leaves10
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7 g
Kalorie
510 kJ /
122 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Everyday Vegan
12 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Mapo tofu
15 min
Tofu Balls
35 min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 min
Asparagus and mushroom stir-fry
10 min
Steamed Tofu
30 min
Tofu scramble
25 min
Vegan Cashew Sauté
35 min
Stir-Fried Vegetables (TM5 Metric)
10 min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 min
Mini Shrimp Omelettes
35 min
Chinese Noodles with Vegetables
35 min
Grilled tofu steaks with Asian mushrooms
2 godz. 30 min