Urządzenia i Akcesoria
Peking-Style Duck Pancakes
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 11 godz. 25 min
7 portions
Składniki
Duck
-
water60 oz
-
honey6 oz
-
Sichuan pepper1 tbsp
-
star anise4
-
cinnamon stick1
-
ginger cut into pieces1 oz
-
tamari sauce1 oz
-
fresh mandarin orange thin peel only, no pith1
-
duck head/neck, wings and feet trimmed (approx. 4-5 lb)1
-
Chinese five spice1 - 2 tsp
Pancakes
-
water divided25 ½ oz
-
all-purpose flour plus extra to dust9 oz
-
salt⅛ tsp
-
sesame oil to brush
-
sweet plum sauce to serve
-
English cucumber thinly sliced in matchsticks (2 in.)1
-
green onions thinly sliced in matchsticks (2 in.)8
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
193 mg
Białko
43 g
Kalorie
2071 kJ /
495 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lamb Chops with Ratatouille, Beans and Potato Gratin
Brak ocen
Prawn and Asparagus Basil Ravioli
2 godz. 30 min
Warm Bacon and Shallot Vinaigrette
25 min
Shrimp Cocktail
50 min
Crown Roast of Lamb
1 godz. 40 min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM5)
1 godz. 15 min
Arrabbiata Sauce
50 min
Homemade BBQ Sauce
50 min
Clams in White Wine with Cilantro
25 min
Sugar and Spice Nuts
1 godz. 40 min
Sweet and Sour Pork Ribs (TM5/6 Metric)
30 min
Lobster Tails with Black Bean Chili Sauce
40 min