Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 gramů parmazánu, na kousky
- 20 žampiónů portobello, čerstvých, velkých
- 2 červené chilli papričky, čerstvé, na kousky
- 2 stroužky česneku
- 100 gramů červené cibule, napůl
- 1 svazek čerstvé petržele
- 150 gramů čerstvého sýru
- 200 gramů sýru cheddaru, na kousky
- ¼ čajové lžičky pepře černého, mletého
- Wartości odżywcze
- na 1 kus
- Kalorie
- 389 kJ / 94 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Błonnik
- 0.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Středomořský bramborový salát
1h 10 min
Steak s rukolovým salátem
35 min
Šunková rolka
20 min
Pečená křepelčí vejce v avokádu s rajčatovo-avokádovou salsou
30 min
Loupání červené řepy (s krytem mixovacích nožů 2v1)
10 min
Listový salát s camembertem, slaninou a jablky
20 min
Šumivé jahody
5 min
Řecký zelný salát
2 Std. 15 Min
Dip se sušenými rajčaty a koriandrem
20 min
Středomořská kuřecí křidélka s bylinkovo-pomerančovou rýží
1h
Třená niva
5 min
Rajčatová omáčka s tuňákem
45min