Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 350 gramů čerstvé zeleniny do polévky, oloupané, na kousky (2–3 cm)
- 1 šalotka, napůl
- 1 kus čerstvého zázvoru (cca 20 gramů)
-
50
gramů sušené houby shiitake
lub 50 gramů směsi sušených hub - 100 gramů červené papriky, na kousky (3 cm)
- 2 stroužky česneku
- 2 stonky čerstvé citrónové trávy, na kousky
- 1 badyán
- 1 špetka sušeného drceného chilli
- 1400 gramů vody
- 1 ½ čajové lžičky soli
- 30 gramů limetkové šťávy
- 10 gramů rybí omáčky
- 40 gramů sójové omáčky
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 369 kJ / 88 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 5 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Brambory ve slupce s tvarohovým dipem
1h
Červeno-zelená čočka se sušenými rajčaty a kapary
35 dk
Quinoa sushi
2 Std. 45 Min
Hrášková polévka s kalamáry a restovanými cherry rajčaty
50min
Ravioli wonton s kozím sýrem a pestem
40min
Černé rizoto s chobotnicí
1h 15min
Lehce zhnědlá cibule a česnek
20min
Vývar z červené řepy
4 Std. 15 Min
Vařená jasmínová rýže
35 dk
Čirý zeleninový vývar
3sa 45 dk
Čirý vývar z hovězího masa
3sa 45 dk
Bramborová kaše (s krytem mixovacích nožů 2v1)
35 dk