Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 gramů suché housky, rohlíku nebo jiného bílého pečiva
- 40 gramů mléka
- 50 gramů parmazánu, na kousky (2-3 cm)
- 1 svazek čerstvé petržele
- 1 stroužek česneku
- 50 gramů cibule, na čtvrtky
- 200 gramů hovězího masa, mletého
- 200 gramů klobásy, syrové - salsiccia, talián nebo toulouská klobása
- 2 vejce
- ½ čajové lžičky soli
- 1 špetka černého pepře, čerstvě umletého
- 1 - 2 polévkové lžíce extra panenského olivového oleje, plus podle potřeby
- 500 gramů vody
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1385 kJ / 331 kcal
- Białko
- 28 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 21 g
- Błonnik
- 0.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Krůtí roláda se sladko-kyselou salsou
1h 10min
Polévka z batátů s rybími kousky
40 min
Kachní prsa s pomerančovým zabaglione
2 Std. 20 Min
Jehněčí kotlety sous-vide s hráškovo-bramborovým pyré
3h 15min
Pomalu vařená kuřecí stehna s omáčkou z červených paprik s rýží
4 Std. 45 Min
Rybí míčky
35 min
Jehněčí masové kuličky s kuskusem, jogurtem a mátou
Brak ocen
Lilková pomazánka
50 min
Masové kuličky s polentou
Brak ocen
Kuřecí paličky s chorizem a cizrnou
40 min
Křupavé krůtí karbanátky s čočkou
1 Std.
Kuřecí karbanátky s mátovým jogurtem
45 min