Urządzenia i Akcesoria
Frncochaté knedlíky
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 porce
Składniki
Frncochaté knedlíky
-
1000 gramů brambor na kousky
-
250 gramů hrubé mouky
-
1 vejce
-
1 polévková lžíce soli
-
1 polévková lžíce oleje na vymazání Varoma mísy a Varoma tácku
Chundelka
-
500 gramů vody
-
100 gramů smetany ke šlehání, min. 33 % tuku
-
10 gramů másla
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porci
Białko
12.7 g
Kalorie
2098 kJ /
501 kcal
Tłuszcz
11.5 g
Błonnik
5.8 g
Węglowodany
89 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Poklady
10 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Smažený sýr bez smažení s bramborami
40 min
Smažené kuře a la Kentucky
3 godz. 20 min
Zapečený květák s pečenými bramborami a hořčičnou omáčkou
1 godz. 50 min
Špekové knedlíky
50 min
Dukátové buchtičky s vanilkovou omáčkou
1 godz. 30 min
Vdolečky s povidly
1 godz. 30 min
Taveňák z tvarůžků
35 min
Okatý chléb
9 godz. 40 min
Tatarská omáčka z bezvaječné majonézy
10 min
Langoše
1 godz. 20 min
Karlovarské knedlíky
50 min
Moravské koláče
3 godz.