Wersje kompatybilne
Vařené hovězí maso ve whisky omáčce s bramborami
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 800 gramů hovězího masa bez kosti, v celku, o výšce cca 4 cm
- 1 polévková lžíce práškové instantní kávy
- 1 čajová lžička mleté skořice
- 1 polévková lžíce sladké červené papriky
- 1 polévková lžíce mleté uzené sladké papriky
- 1 čajová lžička soli
- 2 polévkové lžíce hnědého cukru
- 1 čajová lžička mletého sušeného rozmarýnu
- 2 polévkové lžíce olivového oleje
- 200 gramů cibule, napůl
- 3 stroužky česneku
- 30 gramů olivového oleje
- 120 gramů mrkve, na kolečka (1–2 cm)
- 800 gramů vody
- 120 gramů whisky
-
2
čajové lžičky zeleninové dochucovací pasty
lub 2 zeleninové bujóny (pro 0,5 l vody), rozdrobené - 1 polévková lžíce rajčatového protlaku
- 2 bobkové listy
- 40 gramů balzamikového octa
- 300 gramů brambor, na kousky
- 20 gramů hladké mouky
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 487.4 kJ / 714 kcal
- Białko
- 45.3 g
- Węglowodany
- 35 g
- Tłuszcz
- 35 g
- Tłuszcz nasycony
- 17.5 g
- Błonnik
- 5.3 g
- Sód
- 729.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Kuřecí vývar plný kolagenu
12h 10 min
Kuřecí vývar s houskovými knedlíčky
1 godz. 5 min
Gulášová polévka deluxe
2h
Pomalu vařená kuřecí polévka pho
5 Std. 20 Min
Restované hovězí s caponatou
45min
Vařená jasmínová rýže
35min
Drůbeží vývar
1h
Vepřová krkovice s houskovým knedlíkem a zelím
3 godz.
Pomalu vařený hovězí guláš na černém pivu
2 godz. 45 min
Čirý vývar z hovězího masa
3 godz. 45 min
Ovar s křenem
2h 15min
Hovězí tatarák s kapary, červenou cibulí, sušenými rajčaty a aioli
1 godz. 25 min