Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 75 g de harina de repostería
- 1 trozo de mantequilla
- 200 g de turrón de Jijona blando en trozos
- 4 huevos
- 100 g de azúcar
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1399.1 kJ / 334.4 kcal
- Białko
- 8.8 g
- Węglowodany
- 41.6 g
- Tłuszcz
- 16.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.4 g
- Błonnik
- 1.9 g
- Sód
- 41.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Roscón Kinder®
10u. 30min
Mousse de turrón con galleta crujiente de cereales y chocolate
1h 20min
Pastel semifrío de praliné de avellanas
13h
Tarta de chocolate y avellanas
1 Std. 10 Min
Semifrío de Licor 43 Orochata® con fartons
4 Std. 30 Min
Trufas de tiramisú
1小时
Panna cotta de turrón de Jijona
3u. 10min
Tarta de flan de chocolate con profiteroles
4 Std. 30 Min
Tarta de cuajada de chocolate
4h 15min
Emulsión de patata con pulpo
50min
Flan de turrón
3h 40min
Tarta de queso estilo "La Viña"
2 Std.