Wersje kompatybilne
Vol-au-vent con mousse al Gorgonzola (per 2 persone)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g di pasta sfoglia pronta
- latte q.b.
- tuorlo q.b.
- 60 g di Gorgonzola, a pezzi
- 80 g di formaggio fresco spalmabile
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 4 g gherigli di noci spezzettati grossolanamente
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2565.5 kJ / 613 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 36.9 g
- Tłuszcz
- 45.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.4 g
- Błonnik
- 0.4 g
- Sód
- 705.5 mg
Alternatywne przepisy
Tartufini salati
3 Std.
Vol-au-vent integrali con mousse di tonno e ricotta
2 Std.
Soufflé al Parmigiano Reggiano
1 Std.
Bicchierini ai cachi e cioccolato bianco di Mattia Poggi
1 Std.
Torta salata di Pasqua con crema di Parmigiano Reggiano
1 Std.
Mousse di Gorgonzola e datteri
20min
Polpette al cotechino su crema alle patate viola
1 Std.
Mini strüdel salati al porro e salmone
1 Std. 20 Min
Uova ripiene
40 Min
Tartellette alle cipolle caramellate
1 Std.
Mini crostatine salate con burrata e acciughe
45 Min
Girelle di sfoglia con crema di zucca e speck
2h 15min