Tortini asparagi e Parmigiano Reggiano
TM6

Tortini asparagi e Parmigiano Reggiano

4.4 (35 ocen)

Składniki

Besciamella

  • 20 g di burro
  • 250 g di latte
  • 20 g di farina tipo 00
  • 5 g di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 1 pizzico di noce moscata grattugiata

Tortini asparagi e Parmigiano Reggiano

  • 30 g di Parmigiano Reggiano
  • 1000 g di acqua
  • 200 g di asparagi a pezzi
  • 1 scalogno a metà
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 2 uova
  • 5 g di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato

Wartości odżywcze
na 1 pezzo
Kalorie
683.3 kJ / 163.3 kcal
Białko
7.2 g
Węglowodany
6.5 g
Tłuszcz
12.3 g
Tłuszcz nasycony
4.7 g
Błonnik
0.3 g
Sód
733.7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy