
Urządzenia i Akcesoria
Xarém de sardinha
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 50 min
6 doses
Składniki
-
sardinha em azeite s/ espinha300 g
-
coentros20 g
-
cebola roxa cortada em pedaços150 g
-
tomilho-limão só as folhas5 pés de
-
limão (raspa e sumo)1
-
azeite60 g
-
sêmola de milho200 g
-
farinha de milho100 g
-
cebola cortada em pedaços150 g
-
dentes de alho3
-
água1200 g
-
caldo de legumes caseiro1 c. chá de
-
sal½ c. chá de
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
413.2 kcal /
1728.8 kJ
Białko
19.4 g
Tłuszcz
17.4 g
Węglowodany
46.3 g
Błonnik
5.5 g
Tłuszcz nasycony
2.3 g
Sód
360.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Revista maio 2018
25 Przepisów
Portugalia
Portugalia