Riso e salsiccia di Hong Kong

Riso e salsiccia di Hong Kong

3.5 6 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 55 min
3 porzioni

Składniki

  • di riso a chicco tondo
    250 g
  • di salsiccia cinese (vedere consigli), a pezzi
    100 g
  • di piselli verdi, freschi o surgelati
    50 g
  • di speck a cubetti
    70 - 100 g
  • di salsa di soia chiara
    10 g
  • di salsa di soia, nera
    5 g
  • di acqua
    360 g
  • di zucchero
    5 g
  • di sale
    ¼ di cucchiaino
  • di pepe bianco macinato
    ¼ di cucchiaino
    ¼ di cucchiaino di pepe nero macinato
  • cipollotto tritato, a piacere

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 491 kcal / 2054.5 kJ
Białko 14.2 g
Tłuszcz 17.8 g
Węglowodany 71.8 g
Błonnik 0.9 g
Tłuszcz nasycony 7.3 g
Sód 796.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...