Mani insanguinate

Mani insanguinate

3.4 5 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 pezzi

Składniki

  • di burro congelato a pezzi (1-2 cm)
    200 g
  • di farina tipo 00 + q.b.
    200 g
  • di acqua fredda
    90 g
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di confettura di ciliegie
    50 g
  • uovo sbattuto
    1
  • mandorle a lamelle
    20

Wartości odżywcze na 1 pezzo

Kalorie 623 kcal / 2606.3 kJ
Białko 8.6 g
Tłuszcz 45.9 g
Węglowodany 46.8 g
Błonnik 2 g
Tłuszcz nasycony 25.1 g
Sód 270.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...