Urządzenia i Akcesoria
Mani insanguinate
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 pezzi
Składniki
-
200 g di burro congelato a pezzi (1-2 cm)
-
200 g di farina tipo 00 + q.b.
-
90 g di acqua fredda
-
½ cucchiaino di sale
-
1 uovo sbattuto
-
50 g di confettura di ciliegie
-
20 mandorle a lamelle
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Sód
270.4 mg
Białko
8.6 g
Kalorie
2606.3 kJ /
623 kcal
Tłuszcz
45.9 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
25.1 g
Węglowodany
46.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Biscotti da appendere
3 Std. 30 Min
Alberelli di Natale
45 Min
Stelle filanti e coriandoli dolci
1 Std. 45 Min
Tartellette cioccolato e marshmallow
3 Std.
Cappelli della befana
2 Std.
Cammelli della Befana
2 Std. 30 Min
Dita mostruose
4 Std.
Arrosto di spalla di agnello
3 Std.
Topo polpette
45 Min
Ghiaccioli cremosi kiwi e banana
9 Std. 30 Min
Girandole della Befana
3 Std.
Focaccine con rosmarino
2 Std. 30 Min