Crocchette di patate a faccina
TM6 TM5 TM31

Crocchette di patate a faccina

3.5 (2 oceny)

Składniki

  • 50 g di Emmental
  • 1000 g di patate a pasta farinosa, sbucciate e a fette (0,5 cm)
  • 350 g di latte
  • 2 cucchiaini di sale
  • 30 g di burro, morbido
  • 1 - 2 pizzichi di noce moscata in polvere (opcjonalnie)
  • 3 uova
  • 2 tuorli d'uovo
  • 60 g di semi misti, a piacere

Wartości odżywcze
na 1 pezzo
Kalorie
184 kJ / 44 kcal
Białko
1.7 g
Węglowodany
4.5 g
Tłuszcz
2.3 g
Tłuszcz nasycony
0.9 g
Błonnik
0.6 g
Sód
83.2 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy