![Bistecca Sottovuoto Bistecca Sottovuoto](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/CD9D5907-E8EE-48B8-B9CD-9DD58DDAF7F8/Derivates/240c6201-4826-41ab-b8a3-3dc721745824.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1300 g di acqua
- 2 fettine di vitello (braciole con l'osso, circa 400 g ciascuno)
- 50 g di burro
- 2 rametti di rosmarino fresco, interi
- sale, a piacere
- pepe macinato, a piacere
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2628 kJ / 627 kcal
- Białko
- 58 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 44.5 g
- Błonnik
- 0.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vitello sottovuoto con patate e mele croccanti
5ч. 10 мин.
Petto di pollo Sottovuoto con salsa satay
2h
Tagliata di manzo sottovuoto con scalogni confit
2ч. 30 мин.
Calamari Sottovuoto
50min
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2 godz. 20 min
Pollo piccante Sottovuoto con carote glassate
2h 50 min
Medaglioni di maiale sottovuoto con salsa al vino
2ч. 40 мин.
Filetto di maiale sottovuoto con Casera, patate e mele
3 Std. 30 Min
Sovracosce di pollo sottovuoto
1 godz. 35 min
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1ч. 30 мин.
Lonza di maiale sottovuoto con salsa al burro
3 Std. 30 Min
Roastbeef Sottovuoto
5 Std. 30 Min