Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1300 g di acqua
- 2 fettine di vitello (braciole con l'osso, circa 400 g ciascuno)
- 50 g di burro
- 2 rametti di rosmarino fresco, interi
- sale, a piacere
- pepe macinato, a piacere
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2628 kJ / 627 kcal
- Białko
- 58 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 44.5 g
- Błonnik
- 0.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sovracosce di pollo sottovuoto
1h 35 min
Pesce spada agli agrumi sottovuoto
1h 15min
Vitello sottovuoto con patate e mele croccanti
5h 10min
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1 Std. 30 Min
Petto di pollo Sottovuoto con salsa satay
2sa
Filetti di manzo sottovuoto con burro alle erbe
2h 20min
Tagliata di manzo sottovuoto con scalogni confit
2h 30min
Pollo piccante Sottovuoto con carote glassate
2hod. 50min
Medaglioni di vitello sottovuoto
2sa
Orata sottovuoto agli agrumi con gamberi in salsa
1 Std. 30 Min
Roastbeef Sottovuoto
5 godz. 30 min
Pollo speziato sottovuoto
1h 50 min.