![Ghirlanda di pan brioche al farro Ghirlanda di pan brioche al farro](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/855aaec3-3b2b-41c8-bba7-87c4822a9868/Derivates/4ca45fb7-a468-4268-87de-baa6622985c4.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Starter
- 125 g di latte intero
- 25 g di farina di farro
Ghirlanda
- 245 g di latte intero, freddo
- 500 g di farina di farro + q.b.
- 5 g di sale
- 10 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
-
70
g di zucchero grezzo di canna
lub 70 g di zucchero - 50 g di burro freddo, a pezzi + q.b.
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 1 uovo, sbattuto
- mandorle a lamelle, a piacere
- granella di zucchero, a piacere
- Wartości odżywcze
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 12247 kJ / 2927 kcal
- Białko
- 90 g
- Węglowodany
- 450 g
- Tłuszcz
- 78 g
- Błonnik
- 23 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ghirlanda dolce di Natale
4 Std. 30 Min
Colomba
9 Std.
Lievito madre con farina di segale
96j 20 menit
Ciambella mele, zucca e olio di cocco
1h 30min
Cruffin (TM6)
4 Std. 30 Min
Pa Gialt (Pane giallo)
3 godz. 30 min
Casoncelli alla zucca (vegan)
1h 30min
Pane veneziano
18 Std. 30 Min
Panini della Val Venosta
15h 30min
Insalata di grattini alla curcuma con salmone
1h
Pane di segale
20 Std. 30 Min
Corona di pan brioche ripiena di verdure e Asiago
3 godz. 30 min