Ghirlanda di pan brioche al farro
TM6

Ghirlanda di pan brioche al farro

4.3 (6 ocen)

Składniki

Starter

  • 125 g di latte intero
  • 25 g di farina di farro

Ghirlanda

  • 245 g di latte intero, freddo
  • 500 g di farina di farro + q.b.
  • 5 g di sale
  • 10 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
  • 70 g di zucchero grezzo di canna
    lub 70 g di zucchero
  • 50 g di burro freddo, a pezzi + q.b.
  • 1500 g di acqua
  • 30 g di succo di limone
  • 1 uovo, sbattuto
  • mandorle a lamelle, a piacere
  • granella di zucchero, a piacere

Wartości odżywcze
na 1 Ricetta completa
Kalorie
12247 kJ / 2927 kcal
Białko
90 g
Węglowodany
450 g
Tłuszcz
78 g
Błonnik
23 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy