Ruck-zuck-Salat

Ruck-zuck-Salat

4.0 238 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
2 Portionen

Składniki

  • Möhren in Stücken
    100 g
  • rote Paprika (ca. 150 g), geviertelt
    1
  • Zucchini in Stücken
    150 g
  • Thunfisch, in Lake abgetropft
    1 Dose
  • Oliven, schwarz, entsteint
    50 g
  • Emmentaler in Stücken
    50 g
  • Eier hartgekocht (siehe Tipp), halbiert
    2
  • Saure Sahne
    50 g
  • Salz
    ¾ TL
  • Pfeffer
    ¼ TL

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Portionen

Białko 37 g
Kalorie 1545 kJ / 368 kcal
Tłuszcz 20 g
Błonnik 4.7 g
Węglowodany 8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...