Urządzenia i Akcesoria
牛肉辣酱
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
1 完整食谱
Składniki
-
红辣椒,长的 选美人椒,切段(中等辣度)200 克
-
蒜头30 克
-
姜 切末10 克
-
葱 切末2 支
-
油100 克
-
牛肉肉糜500 克
-
黄豆酱500 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 完整食谱
Białko
119 g
Kalorie
15589 kJ /
3726 kcal
Tłuszcz
286.4 g
Błonnik
42.3 g
Węglowodany
163.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
饗食弄堂
66 Przepisów
Chiny
Chiny