Urządzenia i Akcesoria
荠菜肉丝炒年糕
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
2 人份
Składniki
-
猪里脊肉 切丝100 克
-
淀粉1 小撮
-
油20 克
-
姜 切丝1 片
-
荠菜 洗净切碎100 克
-
料酒15 克
-
年糕 年糕片250 克
-
生抽2 茶匙
-
白胡椒粉1 小撮
-
糖1 小撮
-
水15 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
23.4 g
Kalorie
2837 kJ /
678 kcal
Tłuszcz
15.2 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
109.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
品味江南
69 Przepisów
Chiny
Chiny