Urządzenia i Akcesoria
话梅山药炖排骨
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
3 人份
Składniki
-
油10 克
-
猪肋排 切段,提前汆烫,洗净沥干200 克
-
话梅 温水浸泡30分钟沥干8 颗
-
排骨酱(调味酱)5 克
-
海鲜酱10 克
-
老抽5 克
-
糖15 克
-
水400 克
-
山药 去皮,切滚刀块100 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
12.5 g
Kalorie
1184 kJ /
283 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
0.9 g
Węglowodany
15.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
创意中餐
20 Przepisów
Chiny
Chiny