Urządzenia i Akcesoria
莲子牛尾山药汤
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 55 min
4 人份
Składniki
-
牛尾 切段,提前汆烫沥干水分备用500 克
-
新鲜莲子 浸泡1小时后沥干水分15 颗
-
红枣8 颗
-
姜3 片
-
水1200 克
-
山药 选择铁棍山药,去皮,切段100 克
-
盐1 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
23.1 g
Kalorie
989.5 kJ /
236.5 kcal
Tłuszcz
10.2 g
Błonnik
0.9 g
Węglowodany
10.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
四季养生
68 Przepisów
Chiny
Chiny