肉末酸豆角

肉末酸豆角

3.9 16 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 人份

Składniki

  • 猪肉块,去筋 去皮,放入冰箱冷冻60分钟
    200 克
  • 20 克
  • 切末
    10 克
  • 料酒
    10 克
  • 酸豇豆 泡水洗净沥干后切碎
    250 克
  • 青蒜 切碎
    20 克
  • 老抽
    1 茶匙
  • 生抽
    1 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 11.9 g
Kalorie 725 kJ / 173 kcal
Tłuszcz 12.4 g
Błonnik 1 g
Węglowodany 4.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...