Urządzenia i Akcesoria
肉末酸豆角
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 人份
Składniki
-
猪肉块,去筋 去皮,放入冰箱冷冻60分钟200 克
-
油20 克
-
姜 切末10 克
-
料酒10 克
-
酸豇豆 泡水洗净沥干后切碎250 克
-
青蒜 切碎20 克
-
老抽1 茶匙
-
生抽1 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
11.9 g
Kalorie
725 kJ /
173 kcal
Tłuszcz
12.4 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
4.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
灵感每一刻
167 Przepisów
Chiny
Chiny
辣味中国
70 Przepisów
Chiny
Chiny