Urządzenia i Akcesoria
Shredded Chicken in Tomato Sauce (Tinga de Pollo)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
7 oz feta cheese, cut into piecespanela cheese (Mexican fresh cheese) cut into pieces7 oz
-
onions halved10 ½ oz
-
tomatoes cut into pieces16 oz
-
oil1 oz
-
2 stock cubeshomemade chicken stock paste2 heaping tsp
-
boneless, skinless chicken breast cut into pieces (1¼ in.-1½ in.)36 oz
-
1 oz brown sugar, cut into pieces (see tip)piloncillo cut into pieces (see tip)1 oz
-
canned chipotle chilies (in adobo sauce)1 - 3 oz
-
dried bay leaves2
-
18 taco shellsMexican tostadas18
-
sour cream8 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1861 mg
Białko
47 g
Kalorie
2523 kJ /
603 kcal
Tłuszcz
26 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
21 g
Węglowodany
47 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Turkey Chili
45 min
Tinga de Pollo
40 min
Thanksgiving Stuffing Meatloaf
1 godz. 30 min
Meatballs with Tomato Sauce
45 min
Steamed Rice
25 min
Biltmore Chicken Posole
1 godz. 30 min
Caprese Stuffed Balsamic-Glazed Chicken
55 min
Salmon and Lemon Rice Salad
40 min
Shredded Chicken and Vegetable Lettuce Cups
1 godz. 15 min
Chicken Enchiladas
40 min
Chicken Fajita Soup
50 min
Shredded Chicken Taco Filling
30 min