Shredded Chicken in Tomato Sauce (Tinga de Pollo)
TM6 TM5

Shredded Chicken in Tomato Sauce (Tinga de Pollo)

4.6 (45 ocen)

Składniki

  • 7 oz panela cheese (Mexican fresh cheese), cut into pieces
    lub 7 oz feta cheese, cut into pieces
  • 10 ½ oz onions, halved
  • 16 oz tomatoes, cut into pieces
  • 1 oz oil
  • 2 heaping tsp homemade chicken stock paste
    lub 2 stock cubes
  • 36 oz boneless, skinless chicken breast, cut into pieces (1¼ in.-1½ in.)
  • 1 oz piloncillo, cut into pieces (see tip)
    lub 1 oz brown sugar
  • 1 - 3 oz canned chipotle chilies (in adobo sauce)
  • 2 dried bay leaves
  • 18 Mexican tostadas
    lub 18 taco shells
  • 8 oz sour cream

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2523 kJ / 603 kcal
Białko
47 g
Węglowodany
47 g
Tłuszcz
26 g
Tłuszcz nasycony
21 g
Błonnik
6 g
Sód
1861 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy