
Urządzenia i Akcesoria
Shredded Chicken in Tomato Sauce (Tinga de Pollo)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
panela cheese (Mexican fresh cheese) cut into pieces7 oz
-
onions halved10 ½ oz
-
tomatoes cut into pieces16 oz
-
oil1 oz
-
homemade chicken stock paste2 heaping tsp
-
boneless, skinless chicken breast cut into pieces (1¼ in.-1½ in.)36 oz
-
piloncillo cut into pieces (see tip)1 oz
-
canned chipotle chilies (in adobo sauce)1 - 3 oz
-
dried bay leaves2
-
Mexican tostadas18
-
sour cream8 oz
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
603 kcal /
2523 kJ
Białko
47 g
Tłuszcz
26 g
Węglowodany
47 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
21 g
Sód
1861 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Boiled Pasta
20min
Biltmore Chicken Posole
1h 30min
Chicken Enchiladas
40min
Chicken Fajita Soup
50min
Prosciutto and Provolone Risotto
30min
Tinga de Pollo (TM5 Metric)
30min
Tinga de Pollo (TM6 Metric)
40min
Picadillo (Texas Hash)
40min
Beef Empanadas
1h 10min
Shredded Chicken and Vegetable Lettuce Cups
1h 15min
Tinga de pollo (shredded chicken)
35min
Tinga de Pollo
40min