Shredded Chicken in Tomato Sauce (Tinga de Pollo)

4.5 66 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 portions

Składniki

  • panela cheese (Mexican fresh cheese) cut into pieces
    7 oz
    7 oz feta cheese, cut into pieces
  • onions halved
    10 ½ oz
  • tomatoes cut into pieces
    16 oz
  • oil
    1 oz
  • homemade chicken stock paste
    2 heaping tsp
    2 stock cubes
  • boneless, skinless chicken breast cut into pieces (1¼ in.-1½ in.)
    36 oz
  • piloncillo cut into pieces (see tip)
    1 oz
    1 oz brown sugar, cut into pieces (see tip)
  • canned chipotle chilies (in adobo sauce)
    1 - 3 oz
  • dried bay leaves
    2
  • Mexican tostadas
    18
    18 taco shells
  • sour cream
    8 oz

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 1861 mg
Białko 47 g
Kalorie 2523 kJ / 603 kcal
Tłuszcz 26 g
Błonnik 6 g
Tłuszcz nasycony 21 g
Węglowodany 47 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...