
Urządzenia i Akcesoria
Béchamelkartoffeln
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 Portionen
Składniki
-
Wasser900 g
-
Salz1 TL
-
Kartoffeln mit Schale, mittelgroß1000 g
-
Zwiebel halbiert1
-
Katenschinkenwürfel100 g
-
Butter in Stücken40 g
-
Mehl40 g
-
Milch400 g
-
Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht1 geh. TL
-
Pfeffer3 Prisen
-
Schnittlauch (opcjonalnie) in feinen Röllchen½ Bund
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
423 kcal /
1771 kJ
Białko
17 g
Tłuszcz
14 g
Węglowodany
59 g
Błonnik
6.3 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Sód
1325 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

THERMOMIX® Magazin 3/2022
41 Przepisów
Niemcy
Niemcy