
Urządzenia i Akcesoria
Röstiauflauf mit Kasseler und Frischkäsesauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
6 Portionen
Składniki
-
Bergkäse in Stücken150 g
-
Kasseler, geräuchert in Stücken400 g
-
Weißkohl in Stücken400 g
-
Knoblauchzehen2
-
Zwiebeln halbiert2
-
Frischkäse500 g
-
Wasser100 g
-
süßer Senf70 g
-
gekörnte Brühe2 TL
-
Kümmel, gemahlen1 TL
-
Paprika edelsüß1 TL
-
Salz¾ TL
-
Pfeffer½ TL
-
Rösti-Ecken TK, aufgetaut750 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
716 kcal /
2997 kJ
Białko
36 g
Tłuszcz
46 g
Węglowodany
39 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
22 g
Sód
1779 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

THERMOMIX® Magazin 3/2022
41 Przepisów
Niemcy
Niemcy