辣白菜/韩式泡菜

辣白菜/韩式泡菜

4.6 9 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 14 godz. 20 min
1 瓶

Składniki

  • 大白菜
    1000 克
  • 粗盐
    3 汤匙
  • 洋葱 切块
    30 克
  • 蒜头
    40 克
  • 去皮切块
    60 克
  • 苹果 去皮取肉
    70 克
  • 去皮取肉
    70 克
  • 糯米粉
    15 克
  • 100 克
  • 辣椒粉 选择韩式细辣椒粉
    10 克
  • 辣椒粉 选择韩式粗辣椒粉
    20 克
  • 50 克
  • 鱼露
    15 克
  • 韭菜 洗净沥干,切小段
    40 克
  • 矿泉水 或冷开水
    适量
  • 发酵用
    250 克
  • 柠檬汁
    30 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 瓶

Sód 19833.7 mg
Białko 27.7 g
Kalorie 3010 kJ / 720 kcal
Tłuszcz 5.9 g
Błonnik 28.5 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 153.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...