Urządzenia i Akcesoria
辣白菜/韩式泡菜
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 14 godz. 20 min
1 瓶
Składniki
-
大白菜1000 克
-
粗盐3 汤匙
-
洋葱 切块30 克
-
蒜头40 克
-
姜 去皮切块60 克
-
苹果 去皮取肉70 克
-
梨 去皮取肉70 克
-
糯米粉15 克
-
水100 克
-
辣椒粉 选择韩式细辣椒粉10 克
-
辣椒粉 选择韩式粗辣椒粉20 克
-
糖50 克
-
鱼露15 克
-
韭菜 洗净沥干,切小段40 克
-
矿泉水 或冷开水适量
-
水 发酵用250 克
-
柠檬汁30 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 瓶
Sód
19833.7 mg
Białko
27.7 g
Kalorie
3010 kJ /
720 kcal
Tłuszcz
5.9 g
Błonnik
28.5 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
153.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
地道中国菜:冬天的温暖
10 Przepisów
Chiny
Chiny