Urządzenia i Akcesoria
南瓜吐司
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
12 人份
Składniki
-
黄油 涂抹用
-
核桃仁 (可省略)40 克
-
美国大杏仁60 克
-
南瓜 去皮,切块(每块3-4厘米)150 克
-
香蕉 去皮,切块1 根
-
蛋2 颗
-
牛奶60 克
-
红糖 (见要诀)100 克
-
特级初榨橄榄油120 克
-
全麦自发面粉80 克
-
自发面粉100 克
-
肉桂粉½ 茶匙
-
黄油 搭配面包享用(可省略)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
130.1 mg
Białko
4.9 g
Kalorie
1082.9 kJ /
257.8 kcal
Tłuszcz
16.8 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
2.7 g
Węglowodany
21.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
轻盈甜品
30 Przepisów
Chiny
Chiny