
Urządzenia i Akcesoria
香蒜鹰嘴豆泥
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
4 人份
Składniki
-
帕玛森奶酪 ,切小块(约2厘米)40 克
-
蒜头1 颗
-
松子,烤熟的15 克
-
新鲜罗勒叶40 克
-
水30 克
-
橄榄油110 克
-
罐装白色鹰嘴豆200 克
-
鲜榨柠檬汁15 克
-
芝麻,烤熟的20 克
-
盐2 - 3 克
-
橄榄油 ,装饰用
-
新鲜罗勒叶 ,装饰用
-
松子,烤熟的 ,装饰用
-
番茄干 ,装饰用30 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
428.8 kcal /
1794 kJ
Białko
9.9 g
Tłuszcz
36.4 g
Węglowodany
18.4 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
6.1 g
Sód
554.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

健康小食
5 Przepisów
Chiny
Chiny