Urządzenia i Akcesoria
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 porties
Składniki
In zoutkorst gebakken vis
-
steranijs5 peulen
-
gedroogde pepervlokken1 tl
-
verse rozemarijn6 takjes
-
grof zout2000 g
-
water200 g
-
citroen in plakjes (5 mm)1
-
zeebaarzen hele vis, gestript, schoongemaakt, max. 38 cm lang, ± 900 g in totaal2
-
citroen schil en sap½
-
mosterd5 g
-
zout¾ tl
-
gemalen zwarte peper2 snuifjes
-
olijfolie50 g
-
venkelknol in stukken (± 3-4 cm), bladeren achter houden voor garnering400 g
-
witte azijn20 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
2244.6 mg
Białko
210.4 g
Kalorie
5271.8 kJ /
1260 kcal
Tłuszcz
36 g
Błonnik
4.5 g
Tłuszcz nasycony
7.6 g
Węglowodany
11.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Vis
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Spareribs met glazuur van appel en honing
Nu există evaluări
Slow Cooked Ossobuco met saffraanrisotto
Nu există evaluări
Hertenzadel met Veenbessencompote, Champignonknoedels en rode Kuri-pompoen
Nu există evaluări
Croquembouche met Sinaasappel Custard en Pure Chocolade
Nu există evaluări
Bosbessenaperitief en garnalencanapés
Nu există evaluări
Erwtenboter, avocado en muntpuree
Nu există evaluări
Charoset
15 min.
Zuurkoolsoep, gevulde gestoomde broodjes met romige champignonsaus
55 min.
Hollandaisesaus
15 min.
Kip met 'mole verde' saus
1h
Hollandaisesaus
15 min.
Gevulde kalkoen met veenbessensaus
Nu există evaluări