Urządzenia i Akcesoria
Op Portugese wijze in brood gebakken zeebaars met gestoomde aardappelen en sperziebonen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
2 porties
Składniki
Zeebaars
-
verse gemengde kruiden (bv. citroentijm, basilicum, venkel en peterselie)15 g
-
water250 g
-
2 tl gedroogde gistverse gist20 g
-
broodbloem en iets meer om te strooien400 g
-
zout1 tl
-
citroen in plakjes1
-
zeebaars hele vis, gestript, schoongemaakt, max. 38 cm lang, ± 500 g1
-
zout naar eigen smaak2 tl
Gestoomde aardappelen en sperziebonen
-
water500 g
-
nieuwe aardappelen klein, ongeschild200 g
-
diepgevroren sperziebonen200 g
-
vers gemalen zwarte peper2 snuifjes
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
3852.1 mg
Białko
241.3 g
Kalorie
8361.7 kJ /
1998.5 kcal
Tłuszcz
27.8 g
Błonnik
15.9 g
Tłuszcz nasycony
6.4 g
Węglowodany
181.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Vis
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Broodje met Garnalen, Spek en Koolsla
Brak ocen
Vegan jus
40 min
Meal Prep - Haver | Overnight pap, groentesmoothie, chocolade en havermout muffins
45 min
Boterham met medium hard gekookt ei, citrusmayonaise en kaas
Brak ocen
Vanillesiroop
30 min
Butternut en gembersoep
35 min
Oranje gekleurde eieren
Brak ocen
Fruitige saladedressing
5 min
250 g sjalot fruiten
Brak ocen
Runderragout met aardappelen
1 godz. 10 min
Steak met Puree van Wortel en Pastinaak, gekaramelliseerde Uien en Pastinaakchips
1 godz. 20 min
Roergebakken Groenten
Brak ocen